Post by iniltranuncred on Feb 5, 2022 7:30:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods daudzas primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Tas ir ļoti jautri, bet tam nav jēgas, kad katru reizi, kad es uzvaru posmā, joprojām tiek parādīta reklāma, un nav izejas pogas līdz vēlākam laikam, tāpēc mēs esam spiesti skatīties reklāmu. Joprojām ir jēga, ja es pazaudēju skatuvi, tad man ir jāskatās reklāma, bet katru reizi, kad parādās pievienošana un nav izejas pogas, ir pārāk daudz, nav citu spēļu, kas to darītu. Viņi zaudēs klientus, ja viņi turpinās to darīt, kas samazina šīs spēles jautrību. Lūdzu, uzlabojiet to. Pārāk daudz papildinājumu ir necilvēcīgi.
Crazy Diner: Cooking Game Стратегије ewq
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Ролевые krl
Tā ir SUCKS SPĒLE, kuru jebkad esmu spēlējis. Sākumā tas bija labi, ļoti gludi tikai tad, kad es devos uz Burger līmeni. Tas sākās ar tādu līmeni, ka jūsu reklāmas mani nekad neizglābj. Tātad notiek šīs spēles atinstalēšana.
Vidēji šim spēles stilam. Zaudēja zvaigzni par likmju mīcīšanu, pirms īsti pat spēlējāt. Zvaigzne tika zaudēta par ĻOTI SKAĻU, BLĪDĪGU REKLĀMU, KURU NEVAR IZSLĒGT UN VELKAS.
Man patīk spēle, bet es zaudēju interesi, jo pārāk daudz reklāmu😏. Dažreiz es nevaru atcelt sludinājumus, un tas mani aizved uz spēļu veikalu. Tas mani sadusmo, jo man ir jāaizver spēle un jāatver tā vēlreiz, lai es varētu turpināt spēli. Lūdzu, atceliet dažas reklāmas. Spēlētāji zaudē pacietību 🥺
Tā ir ēdiena spēle, un man tā patīk, bet iemesls, kāpēc es to piešķiru, jo sākumā man tā nepatika, bet tagad man patīk
Labākā spēle jebkad... Pārsteidzoša grafika, un man patīk jaunās ēdināšanas iespējas, vietu dekorēšana, atslēgu kolekcionēšana, spēles temps, būtībā man patīk šī spēle un es to spēlēju katru dienu STUNDAS ❤️
Sākumā tas bija patīkami. Bet man jau apnika atkal un atkal skatīties reklāmas. Pat ja es izlaižu dažas reklāmas, joprojām ir jāskatās reklāmas (pēkšņi uznirst), lai nokļūtu nākamajā līmenī. Drīz tas tiks atinstalēts.
nevar atskaņot datora android emulatorā. avarē pēc pieteikšanās. pls labojiet šo
Tiešām jautra spēle. Es varētu pavadīt stundas spēlējot. Tomēr es neesmu pārliecināts, vai tas ir mans tālrunis vai spēle, taču tas sasalst un avarē tik bieži, ka to ir grūti izbaudīt.
Sākumā tas ir jautrāk, bet, kad es sasniedzu līmeni, ir tik liels spiediens, jo tam ir vārti, bet vārtiem nebija nozīmes manam rezultātam.
Kurš gan nevēlas spēli, kuras ielāde ilgst mūžīgi un kurā lielākā daļa ekrāna izskatās kā rediģēts FOI ziņojums? ES!!! Dzēšana tiks veikta 36 stundu laikā. Atjauninājums 14.09. — paldies par sagatavoto atbildi. Es jums sūdzētos spēlē, ja tā kādreiz tiktu pilnībā ielādēta.
Crazy Diner: Cooking Game Stratégiai játékok awn
Man patīk šī spēle.. Mani vienkārši aizrauj tas, ka biker puisis berzē vēderu un veido sejas lol, nevis lol, jo tas man rada diskomfortu. Mana 8 gadniece arī jutās neērti, kad viņa spēlējās pa manu telefonu. Es domāju, ka tas esmu tikai es, bet... nē.
Pārmērīgas reklāmas, spēle sākumā patika. Tad reklāmas pēc katras kārtas neatkarīgi no tā. Kāpēc piedāvāt reklāmas par _____, bet pēc tam piespiest reklāmas tik un tā par velti? Apnīk. Nav tik jautri tērēt tik daudz laika reklāmām!
kad es nonācu burgeru līmenī, tas nedarbojās, kāpēc? ir rakstīts pārbaudīt manu internetu, bet mans savienojums ir labs. Kā es varu to atskaņot vēlreiz? vai man to vajadzētu atinstalēt?
Crazy Diner: Cooking Game Стратегії ckhs
Šī ir ļoti jautra ēdiena gatavošanas spēle “pieder savam restorānam”, un es tai viegli piešķirtu 5 zvaigznītes, ja tā nebūtu IZPILDĪTA ar gariem papildinājumiem. Gan brīvprātīgi (par dubultām monētām vai dārgakmeņiem utt.), gan piespiedu kārtā (pēc būtības KATRA līmeņa... Viss ir neizlaižams un 15 sekundes vai vairāk. Parasti vairāk.) Tas kļūst ļoti nomākta. Es maksātu 3–5 dolārus, lai atbalstītu šo spēli, ja tā tiktu vaļā no piespiedu papildinājumiem. Tā ir jautrākā gatavošanas lietotne, ko esmu spēlējis ilgu laiku, taču pastāvīgie papildinājumi man to sabojā.
Es nevaru lejupielādēt spēli. Es pastāvīgi saņemu kļūdas ziņojumu par multivides problēmām
Šī spēle ir ļoti jauka un laba. Bet es nezinu, kāpēc es nesaņemu atslēgas, uzvarot līmeņus. Un pēc katra līmeņa ir papildinājumi. Lūdzu, pārbaudiet un mēģiniet novērst problēmu.
Norm spelet var
Man pastāvīgi ir jāatjaunina vai jāziņo par ļoti sliktu veiktspēju. Labā dienā tas darbojas apmēram 30 sekundes, pēc tam pārstāj darboties, es tai piešķīru tikai 1 zvaigznīti, lai es varētu uzrakstīt atsauksmi par spēli, pretējā gadījumā tā būtu bijusi 0, esmu to satriekts un neviens neatbild uz jūsu sūdzību, kad ziņojat. tas tika lejupielādēts, jo atsauksmes par šo spēli bija labas, tas ir vienīgais iemesls
Jautra spēle. Vienīgā sūdzība ir "Noslēpumainā dāvanu kaste". Man ir vairāk nekā 100 000 monētu un tikai nesen sāku, lielākā daļa no tām dāvanu kastēm, kuras man dod, ir monētas, man vairs nevajag un nevēlos monētas, es nevaru tās iztērēt tik ātri, cik saņemu. Ja skatīšos vairāk sludinājumu, es gribētu vairāk palīgu. Bet man patīk reklāmu dārgakmeņi, kas ir ļoti noderīgi.
Tā bija diezgan laba spēle, taču pakāpeniski tā iestrēga un sastinga, līdz pirms divām dienām tā pilnībā apstājās, es pat nevaru atvērt lietotni.
Man ļoti patīk spēle, bet es uzskatu, ka ir pārāk daudz dimantu, lai uzlabotu visu. Neesmu pārliecināts, vai turpināšu spēlēt vai noņemšu to.
Atkarību izraisoša, jautra un patīkama spēle, ko spēlēt, taču nav iespējams turpināt darbu vēlākās ēdināšanas iestādēs, netērējot reālu naudu! Pastāvīgās reklāmas ir īsts murgs! Jūtieties, ka izstrādātāju alkatība ir pārņēmusi!
Man patīk spēle, bet tā sasalst, kas, protams, apgrūtina spēlēšanu 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Man patika šī spēle vēl pirms dažām dienām. Tagad katru reizi, kad mēģinu noskatīties spēles video, lai palielinātu līmeni vai izlaistu jaunināšanu, lietotne tiks aizvērta, un es zaudēšu dzīvības un visus bonusus, ko izmantoju šajā līmenī. Tas man patiešām ir sabojājis spēli, jo es nevaru uzlabot, tāpēc es nevaru nokārtot līmeņus, tāpēc es nevaru progresēt spēlē. Agrāk es visu laiku spēlēju šo spēli, un tagad es to nevaru spēlēt.
Es tam piešķīru četras zvaigznes, jo tas atpaliek. Kad es jaunināšu traukus un iziešu no lietotnes, viss, ko es nopirku, vairs nebūs. Lūdzu, izlabojiet to, jo man ļoti patīk tjis spēle
Man patīk šī spēle. Vienīgais iemesls, kāpēc es tai piešķiru 1 zvaigznīti, ir tāpēc, ka, sasniedzot picas vakariņu līmeni un iegūstot tumšās olīvas, nav iespējams pamanīt, ka klienti tās prasījuši uz savas picas. Šo līmeni nav iespējams pārvarēt. Nemaz nerunājot par "pieejamības" trūkumu cilvēkiem ar atšķirīgu redzi. Lūdzu, mainiet olīvu krāsu vai formu.
Crazy Diner: Cooking Game Strategi kgq
Ēdienu gatavošana un dekorēšana! Labi padarīts. Nav reklāmu, ja vien nevēlaties noskatīties video....
Labi, taču dažus līmeņus nevar uzvarēt bez pastiprinātājiem, taču tie ir patiešām dārgi un maksā daudz dārgakmeņu, kuru uzkrāšanās prasa mūžīgi, vai arī tie ir jāiegādājas!
Tik jautra un aizraujoša spēle. Taču reklāmas ir smieklīgas, un lielāko daļu laika tās izraisa spēles un tālruņa iesaldēšanu pēc spēles. Man diemžēl būs jāatinstalē.
Man patīk spēlēt spēli, bet tad ir daudz *Es piespiedu jūs skatīties šo reklāmu*, pat ja es neizvēlējos dubultās monētas, kas nozīmē reklāmu skatīšanos. Turklāt dažām reklāmām nav X pogas, tāpēc man patiešām ir jāiziet no spēles un jāieiet vēlreiz.
Es vairs nevaru spēlēt, tas turpina teikt, ka atjaunināt, bet es jau to izdarīju.. tas lejupielādētu līdz pat 99%, pēc tam tas atgrieztos līdz nullei, tas turpina to darīt atkal un atkal. Lūdzu palīdziet man ļoti patīk spēle. Es jau atinstalēju un instalēju to vēlreiz divas reizes. Bet, tiklīdz es pieteicos savā kontā, tas atkal atgriežas, lai lejupielādētu vai atjauninātu vēlreiz. Ja es vēlos spēlēt vēlreiz, man ir jāatgriežas pirmajā līmenī, bet es gandrīz visu izdarīju.
Man bija jautri, bet tad no nekurienes sāka parādīties reklāmas, sākumā es par to saņēmu atlīdzību, bet nē, vairs ne, tāpēc divas zvaigznes
Tā ir diezgan viegli lietojama/viegli pelnāma spēle.
Suši pielīp. Spēlēju to kādu laiku un izbaudīju to līdz pēdējiem mēnešiem. Es visilgāk esmu piedalījies omāru un suši spēlē, jo, noklikšķinot uz suši, lai sniegtu klientiem, tas pielīp. Un jūs galu galā to izmetat, ja noklikšķināt uz tā pārāk daudz reižu.
Spēle ir laba, bet reklāmas tā ir tik laika izšķiešana
Man patīk bez reklāmām
Man patīk šī spēle, bet ne nesen! Tajā ir daudz reklāmu, un jums tas ir jāskatās, pretējā gadījumā tas nesāks nākamo spēli. Kad es noskatīšos reklāmas, mans telefons būs iestrēdzis un uz visiem laikiem karājas, tad jums tas ir jārestartē vēlreiz! Tas ir smieklīgi un kaitinoši! Lūdzu, izlabojiet šo. Varētu kaut kā atinstalēt
Tā ir lieliska spēle ar dažādām ēdienkartēm, kas pieejamas katrā restorānā, kamēr mēs virzāmies uz jauno restorānu rekonstrukciju. Vienīgais trūkums ir tas, ka būtu labāk nodrošināt dimantus katrai apakšlīmeņa pabeigšanai kopā ar monētām, tāpēc katrā līmenī, kas satur 10 dimantus (3 apakšlīmeņiem), jo dimanti ir nepieciešami iegādei. Būtu arī labi, ja tiktu nodrošināti vairāk pastiprinātāju, piemēram, Red Diamonds, 2X, automātiskā palīdzība. Nodrošiniet arī citas krāsas restorāniem nekā noklusējuma 3 krāsas.
pārāk daudz reklāmu tikai par 2 zvaigznēm
Crazy Diner: Cooking Game Стратегії ckhs
Tā ir ļoti aizraujoša un patīkama spēle ar daudziem posmiem un labu progresa sajūtu. Es tomēr vēlos, lai būtu labāka dzīves sistēma. Tāpat kā patērēt enerģiju vai dzīvi, vienkārši spēlējot skatuvi, jo šobrīd jūsu dzīves ir bezjēdzīgas, posmi ir jautri un izaicinoši, bet ne tik viegli, ka jūs zaudējat. Tomēr ļoti līdzsvarota reklāmu izmantošana pareizajām lietām, un tas ir labi paveikts.
Tagad man ir problēmas ar atslēgu nesaņemšanu. Esmu veicis 3 līmeņus, kuriem bija atslēgas, bet atslēgas nesaņēmu. Šķiet, ka tas pasliktinās katru reizi, kad atjauninu lietotni.
Lūdzu, pārbaudiet savu "atlicināt" garo reklāmu (nevis īso), nav krusteniskās pogas, lai aizvērtu reklāmu, un spēle ir spiesta atsākt katru reizi! Kaitinošs!
Crazy Diner: Cooking Game Stratēģiskās spēles atwm
Spēle turpina sasalst pēc reklāmu skatīšanās