Post by iniltranuncred on Feb 5, 2022 7:45:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brawl Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brawl Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více klíčů ▞▞▞
▞▞▞ Brawl Stars 2022 version ▞▞▞
Mad Dex Arkādes spēles hclb
V dnešním videu Vám ukážu, jak stáhnout hru Brawl stars na mobil s Android a iOS systémem. iOS: www.fakenamegenerator.com Android:
Brawl Stars na GLAMI! Podívejte se na nové kousky nebo výprodeje. Nenechte si ujít aktuální trendy nebo doručení zdarma. Objevte veškeré Brawl Stars
Brawl Stars Акционе jvo
Dříve sem to hrál 24 7 ale jak tam přidali geary tak sem to totálně přestal hrát už to zapnu jednou za den na free shop.
Žádná možnost hlášení pro špatné hráče, každý tým v sólo režimu, bezdůvodně laguje (hrajeme 4 na stejném internetu a někdy bude mít 1 z nás velké zpoždění bez důvodu (pokaždé jiný telefon)
Nová aktualizace dramaticky zpomalila vytváření zápasů. Je 3-4krát pomalejší než předchozí aktualizace.
Já nemám slov.Je to prostě nádhera.🥰
Skvělá hra, hraju ji už pár let, jedinou stížností je přidání levelu 10 a 11, ale myslím, že už je pozdě to měnit. Také by bylo hezké, kdyby body výkonu bylo snazší získat na úrovni 10-11 a převody by bylo těžší kompenzovat.
Super hra, nikdy si jí neodmažu, má dobrou grafiku, zábavu, aktualizace. Sice hra už není tak populární jako byla, ale stále mě baví.
Brawl Stars Toiminta zgad
Tato hra bývala zábavná, ale díky této nejnovější aktualizaci je každý zápas pod 20 FPS a díky ní je hra doslova nehratelná. Toto je jedna z mála her, které mohu hrát na svém telefonu. Asi je čas poohlédnout se po nové hře.
Supercell: Hraju hru už celý rok,mám všechny brawlery a oblibil jsem si ji, za mě nejlepší hra na celém světě je Brawl stars 👍👍
Je to dobrá hra, je to historie, suepercell potřebuje napravit svůj zápas, protože když se dostanete k vysokým trofejím, týmy se jen zhorší
Hra je skvělá, jen si přeji, abyste nespárovali lidi s 15 000 trofejemi s někým, kdo má pouze 5-8 000, nedává smysl, ztráta času hraním s nooby, když jste téměř o 10 000 trofejí před nimi hrajícími ve stejném zápase. Pak yall aktualizoval hru a všude se zdržujete, ale obchod funguje dobře Lol
Je to docela dobrý jenom sou tam toxik lidi ale je to v poho mám tam už pomalu 6750poharku
Chci se prihlasit na ty World's Finals 2021 abych mohl fandit/tipovat kdo vyhraje... Jenze kdyz sem tam poslal ten kod na supercell ID, tak to psalo ze kod je spatny a nefunguje, zkusil jsem to nekolikrat a ted mi to uz ani ted kod neposila :/ nevim kde je problem a ten skin ci emoty bych bral :/... Kdyby nekdo mel stejny problem a vyresil to, tak prosim help
Je to dobrá hra neustále noví abdejty free mega boksi noví postavy😎ale má to jednu chybu neustále přidávávaj noví postavy a pak ti nestíhaj padat😐jinak je to bombová hra můžeš tam přepínat jestli chceš hrát hot zon nebo gem grap a další.Takže je supr 😄DOPORUČUJU!!!!!!!! Ale byla lepší pak ji trochu zkazili ale pořát dobrý!
Hra není špatná hra s ostatními hráči, jsou zde eventy... ale jsou zde také "postavy" jenž padají z pravdy. Ale nato aby jste měli nějakou vzácnou musíte mít velké štěstí nebo utratit peníze za bedny.
Hra už není co bývala😔
Začíná se platit za výhru, Lola je přemožená a teď je ještě těžší prosadit rváče, protože jsou lidé na 10. pozici s rváčem na úrovni 9 a 8, už to není zábava, nová aktualizace přinesla mnohem více nespravedlnosti do hry a klanové války jsou ještě nemožnější, protože k postupu musíte vyhrávat, ale existují lidé s výtržníky na úrovni, 10 a 11, kteří hrají a vyhrávají, což ztěžuje povýšení vašich nových výtržníků. 3 hvězdičky byla dobrá hra3
Nejlepší hra co jsem kdy hrál! Je to velká obří komunita po CELÉM SVĚTĚ. Je tam hodně postav hodně mapa. Můžete si vytvořit vlastní mapu a pak ji zapsat aby byla šance aby si ji ostatní hráči zahráli. Můžeš hrát s kámošema nebo jen s náhodným lidma a jsou tam i kluby s hráčem se kterým se dá taky hrát! Pokud chceš tedy střílečku s ostatním hráčem po celém světě tak stahuj hned teď!
Příšerné problémy s připojením, toxicita hráče (afk, umírání nebo odchod), do určité míry pay2win, nevyvážení výtržníci (někteří jsou prostě špatní ve většině herních režimů, zatímco jiní prostě dupou téměř každou hru), šance na získání výtržníků jsou nízké, žádné moderování ani hlášení Vlastnosti. Potřebuje trochu lásky
Můžete mi prosím tady někdo vysvětlit z jakého důvodu mám 29 postaviček a přitom mám 12600 poháru ostatní mají při stejném počtu poháru až 38 postaviček můžu vědět dle čeho dostávají lidi nové postavičky? 😡
Tahle hra je super miluju ji a prostě je super a kdo tuhle hru ještě nemá stahlou tak ať si ji utíká stáhnout...vyplatí se to!⭐❤️
Výsledky pro "выбить легу в brawl stars|Bityard.com 258U ...
Jedná se o hru, která pochází od tvůrc Clash Royale, každopádně Brawl Stars je určená především pro hraní v režimu více hráčů. S partnerem se
velmi zábavné a poutavé! jediná věc, kterou bych doporučil, je nehrát příliš mnoho, protože se to může opakovat
Dříve suprová hra. Hraju od roku 2018. Aktualizacemi ji doslova zasrali. Rok jsem ji už neotevřel. Je do koše.
Brawl Stars მძაფრსიუჟეტიანი ilq
Byla to skvělá hra, ale posrali to . Výkon 11 a ozubená kola jsou p2w . Odstranili showdown+ takže už ani trofeje pushovat nemůžeš. Nový herní režim duels je sice zábavný, ale dostáváš málo trofejí. Aktualizace vyvážení jsou horší a horší. A to nejhorší Club League špatný randomáci se kterými vždy prohrají a když chci hrát s ním z klubu tak buď není online nebo nemá tikety. Škoda že nejde dát nula hvězd.
Super, je to hra, v které o něco jde, takže si myslím, že stojí za to!
Brawl Stars የእንቅስቃሴ yoc
Tato hra je a nesedí a je to ta nejlepší mobilní hra, jakou jsem kdy hrál. Proč se mi to tak nelíbí, otevřel jsem 3 mega krabice, 5 velkých krabic a 1 krabici rvačky a nemám nic. Odcházím dokud nedostanu legendární, protože bych požádal o chromatický nebo mýtický, ale nedostal jsem žádný, takže legendární by mě přiměl dát tomu 4 hvězdičky a udělat z toho bezplatnou a placenou hru pls a zvýšit šance, protože není nejlepší tempem rváčů a miluji hru, kterou jsem začal od doby, kdy vyšlo Surge.
Nevím, co se stalo s nejnovější aktualizací, ale bože, ty servery jsou teď tak hrozné... viditelná prodleva a dosah kolem 10 snímků za sekundu, je to poprvé, co se to stalo od doby, kdy jsem začal před téměř 3 lety.
Je to dobrá hra ale měli by častejš padat bravleři takže 4
Tato hra je skvělá. Když to nezaostává. Strávím to, co mi připadá, jako kdyby polovina mých zápasů začínala u ikony internetu blikající v mém poli.
Brawl Stars Toiminta zgad
Tahle je na 100% výplatu za výhru je to nejzabugovanější hra každý.😡😡😡😡😡
Obnovení ID Supercell nefunguje. Moje hra byla propojena a přihlášena z mého účtu Google Play a synchronizována pouze tímto způsobem. Dal jsem si pauzu a vrátil jsem se a teď mě to nutí přihlásit se pomocí ID supercell, které nemám. Vyzývá mě, zda bych se chtěl přihlásit do své úrovně 78 a pokračovat ve hře, klikl jsem na obnovit a jedinou možností a pomocí, kterou to navrhuje, je vyhledat mi e-mailem „id supercell“ nevidím žádný způsob, jak kontaktovat podporu, pouze bot Carl dostupný. Nemohu se přihlásit nebo obnovit svůj starý účet
Hra je dobrá, nechápejte mě špatně, ale někdy jsou roboti příliš silní a hra je lagovitá.
Příliš zaostává a rozhraní je velmi pomalé. Obchod tolik pokulhává, vše se načítá pomalu i na wifi. Hry se zpožďují, jako by připojení bylo pomalé, když není.
Nesmyslné změny v klubech, přišel jsem o všechny stejné, musel jsem si najít nový klub. Klubová liga nehra, dostanete náhodné trofeje s 10k trofejemi a proti vám sehratelný hráči z jednoho klubu a všichni přes 40k trofejí. Stejný problém u speciální výzvy, kde k vám strčí nové hráče s 1k trofejemi a proti jdou hráči s 20k a více trofejí. V obou případech se vám snažím vrátit zakoupení pokračování. Stala se z toho hnusná Pay to Win hra. Škoda, ze začátku to bylo zábavné.
kdyby opravili mechaniku spawnování, tato hra by byla mnohem lepší, zvláště v chytání drahokamů, které se každý schovává ve spawnu, tato hra je nyní plná lidí, kteří ve většině her zůstávají u spawnů, přidáním dalších herních režimů se problém jen zhoršil a už to není zábava
Je to docela dobrá hra ale už je moc stará. 😒
Brawl Stars Akční mbp
Čau lidi! Máme tu nové video z Brawl Stars a půjdeme to vystřílet za Colta! Akční hry v Solo Showdown, jdeme na ...